tilbudskod.com
Hjem Alle Butikker Vitus Rejser Rabatkode

Vitus Rejser Kampagnekode og Rabatkoder April 2024

Alle gyldige Vitus Rejser Kuponer og Rabatkode - op til 80% rabat i April 2024

Der er en enorm mængde ekstra Vitus Rejser Rabatkode og Vitus Rejser Kampagnekode til rådighed for at købe nogle varer fra Vitus Rejser.

3.0 / 638 stemmer
Bedøm det!

Indsend kupon til Vitus Rejser

Om Vitus Rejser Rabatkode & Kampagnekoder

Alle 7
Rabatkoder 0
Tilbud 7
Bedste rabat 80%

Dagens Top Vitus Rejser Kampagnekode og Tilbud

 • Op Til 80% Rabat På Nye Ankomster
 • Abonner På Vitus-rejser For At Vinde 1.000 DKK Gavekort
 • Spar 60% På Din Bestilling Med Vitus Rejser Rabatkoder
 • Spar Lige Nu På Dit Køb Med Denne Vitus Rejser Kampagnekoder
 • I Udsalget Hos Vitus Rejser Kan Du Spare Op Til 15%
 • ALLE RABATTER
 • TILBUD
 • Op Til 80% Rabat På Nye Ankomster

  fmp-matratzen-manufaktur.de
  Gyldig indtil 13-9-24
 • Abonner På Vitus-rejser For At Vinde 1.000 DKK Gavekort

  Gyldig indtil 13-7-24
 • Spar 60% På Din Bestilling Med Vitus Rejser Rabatkoder

  Gyldig indtil 15-6-24
 • Spar Lige Nu På Dit Køb Med Denne Vitus Rejser Kampagnekoder

  Gyldig indtil 15-6-24
 • I Udsalget Hos Vitus Rejser Kan Du Spare Op Til 15%

  Gyldig indtil 15-6-24
 • 20% Rabat For Studerende Hos Vitus Rejser

  Gyldig indtil 15-6-24
 • Nyd En Ekstra 25% Rabat På Salg Hos Vitus Rejser

  Gyldig indtil 15-6-24
 • Få Nyheder Alle Nye Rejser Billigt Til Yen8 Hos Vitus Rejser

  Gyldig indtil 12-1-24
 • Molde · Det Bedste Af Fjordnorge · 2024 · Nyhed 6 Dages Flyrejse Fra 10.499,-

  Gyldig indtil 11-12-23
 • Barcelona Bytur Fra Kun 299 DKK

  Gyldig indtil 14-10-23
 • Tag Tilmeld Nyhedsbrev Til Kun 1.000kr Hos Vitus Rejser

  Gyldig indtil 16-7-22

ronald kristiansen
2021-08-12 20:43:11

Har lige været på en tur med Oslobåden…

Har lige været på en tur med Oslobåden med underholdning af Held & Hilda - en virkelig god tur. Ikke blot underholdningen men også hele arrangementet var virkelig vellykket ! Vi har også bestilt en 21 dages ferie til Spanien til februar næste år og håber at denne tur også blive så vellykket.

kim petersen
2019-07-19 16:45:29

Hej Vitus

Hej Vitus Vi var på tur med jer til Normandiet fra den 6-7 til den 14-7.2018.I skal have tak for en fantastisk tur, med fantastiske oplevelser, hvor der var noget for enhver smag, eneste lille minus var de lokaler, vi spiste i på det hotel hvor vi var i 3 dage i Caen, lokalerne var alt for små til så mange menesker, der blev vildt varmt og man kunne intet høre. også en tak til vores rejseleder Jørgen, der havde et stort kendskab til de ting vi så om d-dag og også om alt det andet. Bussen var super god, også selv om vi bookede i sidste øjeblik og der kun var de bagerste sæder tilbage, der var godt med pauser til at strække ben eller få en lumumba :-),og til sidst en tak til vores chauffør Leif der fik os sikkert frem og tilbage og altid havde tid til en snak, og så er det skønt når man altid bliver mødt med et smil af rejseleder og chauffør. Vi ses til vores næste tur der kommer til at gå til Krakow :-)Mange hilsner Anette og Kim

Mette Nørgaard
2019-12-12 17:44:28

Dejligt krydstogt på Mosel (julemarkeder)

Er lige kommet hjem fra 5 (3) dages julemarked krydstogt på skibet Leonora på Mosel floden. Dejligt krydstogt, hyggeligt og fint skib, godt personale, god rejseleder med stor viden om Tyskland og ikke mindst søde deltagere. Julemarkederne er små, men autentiske. Det kom nok bag på os, at busrejsen hver vej tog 15 timer, derfor skriver jeg 3 dage i parentes, men det var en fin bus, og der var pauser med passende mellemrum. Maden: morgenmad og frokost fin, middagen var som hovedregel ok,og der var altid valg mellem kød, fisk eller vegetar- det var et stort plus. Vi havde fravalgt drikkepakke.

Alice Petersen
2019-07-03 17:52:33

det er dejligt at rejse med Vitus…

det er dejligt at rejse med Vitus rejser man får mange gode oplevelser og guider er gode især Jytte i Celle hun er god til at fortælle det er tredje gang jeg tager derned det er også dejligt at køre med Ingo han er også god til at fortælle under vejs. Jeg kan også godt lide Berlin især hvis Bo er guide han har hørt at jeg har været mange gange i berlin så han prøver altid at finde noget jeg ikke har set før jeg anbefaler jer til alle jeg kender fordi jeg er meget tilfreds tak for nogle dejlige oplevelser en meget tilfreds kunde der snart skal afsted igen

Gitte Gissum
2019-08-12 19:47:24

Netop hjemkommet fra flodkrydstogt i Rusland med Vitus

Netop hjemkommet fra flodturen til Rusland.Skibet var renoveret, men gammelt og slidt.kamrene er små, og maden var ok.Men sammenholdet mellem ca 30 glade danskere, og med en uovertruffen rejseleder Jelena Stankovic var humøret højt, og alt endte godt. Selvom der er mange udfordringer i Rusland for rejselederen.Ligeledes en stor tak til Svetlana, Jelenas højre hånd som assistent, for at lære os at synge, og forstå alfabetet på russisk. Bedste hilsener.Gitte og Sven

Annelise Thorup
2018-07-27 15:12:21

Fantastisk rejse til Trevi med bl.a.2…

Fantastisk rejse til Trevi med bl.a.2 operaforestillinger. Fremragende rejseleder Vagn formidlede både den historiske kultur og forestillingerne med en meget stor viden. En lille ekstratur til Det Tyrrhenske hav inden vi skulle med fly hjem fuldendte rejsens overdådige oplevelser. Annelise

Birgitte Hindborg
2020-08-06 07:10:03

REJS MED VITUS

REJS MED VITUSMan kan trygt rejse med Vitus-Rejser, også i en CORONA tid .:-)

Charlotte Skelbæk
2021-07-09 14:52:42

Fantastisk cykeltur i det sydfynske øhav.

En hel fantastisk god oplevelse. Hotellet var fint, lå centralt i Svendborg...gode værelser, delikat tilberedte måltider, venligt personale. Der var tilrettelagt varierede ruter hver dag med gode frokoststop. Guiderne på rundvisningerne (slot, vingård, museum) var meget passionerede. Alt i alt en succes. Alting klappede selv om vi var mange (28) på turen. Eneste uheld var at turguidens cykel punkterede. Ekstra gevinst var at der ikke faldt en dråbe regn!

Bjarne
2020-03-05 19:10:44

Spanske Atlanterhavsøer

En rigtig god og spændende oplevelse at komme på de Kanariske Øer, som man ellers ikke normalt rejser til. God afveksling med dage med udflugter og dage på egen hånd. God og venlig Vitus guide, der var tilpas informerende og meget til rådighed.

Orla Meisner
2019-08-12 12:15:22

Dolomitterne

Lige kommet hjem fra turen til Dolomitterne. Alt var bare perfekt. Stor tak til rejselederen og chaufføren (Peter og Palle), der var med til at gøre turen perfekt.

FAQ for Vitus Rejser

Kan jeg finde en speciel priszone hos Vitus Rejser?

Ja, for at spare endnu mere på Vitus Rejser, skal du besøge vitus-rejser.dks særlige priszone. Kunder kan bruge Rabatkode til at købe kvalitetsvarer fra Vitus Rejser i denne særlige priszone. Vitus Rejser specialpriszone vil give kunderne en særlig overraskelse. Kom og køb den!

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Vitus Rejser?

Besøg Vitus Rejser, og du kan gennemse dens sider for at finde knappen Kontakt kundeservice. Kommuniker online med Vitus Rejser kundeservice via kontaktknappen. Du kan også vælge at kontakte Vitus Rejser via telefon, e-mail osv., hvis du føler, at onlinekommunikationen ikke er tydelig nok.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Vitus Rejser tilbud!

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.