tilbudskod.com
Hjem Alle Butikker Vitus Rejser Rabatkode

Vitus Rejser Kampagnekode og Rabatkoder Juni 2023

Alle gyldige Vitus Rejser Kuponer og Rabatkode - op til 40% rabat i Juni 2023

Der er en enorm mængde ekstra Vitus Rejser Rabatkode og Vitus Rejser Kampagnekode til rådighed for at købe nogle varer fra Vitus Rejser.

4.8 / 425 stemmer
Bedøm det!

Indsend kupon til Vitus Rejser

Om Vitus Rejser Rabatkode & Kampagnekoder

Alle 5
Rabatkoder 0
Tilbud 5
Bedste rabat 40%

Dagens Top Vitus Rejser Kampagnekode og Tilbud

 • Med Vitus Rejser Rabatkode Sparer Du Hele 40% På Din Ordre
 • Hos Vitus Rejser Får Studerende Lige Nu 20% Rabat På Alle Produkter
 • Få 25% Med Vitus Rejser Rabatkode Når Du Er Ny Kunde
 • Vitus Rejser Giver Dig Muligheden For At Spare 30%
 • Nu Yderligere Reduceringer - Helt Op Til 35% Rabat På Masser Af Varer
 • ALLE RABATTER
 • TILBUD
 • Med Vitus Rejser Rabatkode Sparer Du Hele 40% På Din Ordre

  Gyldig indtil 4-9-23
 • Hos Vitus Rejser Får Studerende Lige Nu 20% Rabat På Alle Produkter

  Gyldig indtil 4-9-23
 • Få 25% Med Vitus Rejser Rabatkode Når Du Er Ny Kunde

  Gyldig indtil 4-9-23
 • Vitus Rejser Giver Dig Muligheden For At Spare 30%

  Gyldig indtil 4-9-23
 • Nu Yderligere Reduceringer - Helt Op Til 35% Rabat På Masser Af Varer

  Gyldig indtil 4-9-23
 • Tag Tilmeld Nyhedsbrev Til Kun 1.000kr Hos Vitus Rejser

  Gyldig indtil 16-7-22

Ole Jacobsen
2021-08-15 09:48:59

Dejlige ferieture med Vitus Rejser i Danmark

På kort tid været på to ture "Vin & Vandring" (Viborg m.m.) og "Lysets Land" (Skagen/Læsø m.m. ).(hhv uge 30 og 32). Haft dejlige oplevelser m/ rejseselskabet de 2 gange.Fantastiske ildsjæle ( vinbønder, vinproducenter, lokal- guider m.fl ) har man mødt.Dejlige hoteller / dejlig mad Tak til Chauførrerne : Ole / Lars og rejselederne Lars / Marianne - ...hvor er i bare fantastiske .. ;o)ikke sidste gang jeg hopper på Vitus.bussen ;o)

Henry Varmark Nielsen
2020-07-16 11:58:35

Jeg skulle have været på flodkrydstogt fra…

Jeg skulle have været på flodkrydstogt fra Wien til Amsterdam i starten af denne måned. Turen blev desværre aflyst pga coronakrisen. Jeg fik en mail fra Vitus, som tilbød forskellige muligheder. Jeg valgte at få rejsens pris udbetalt (dog et mindre fradrag). Jeg havde pengene retur inden for de 14 dage, som reglerne påbyder. En yderst positiv oplevelse under de givne omstændigheder.Jeg har tidligere rejst med Vitus og det har hver gang været en positiv oplevelse, senest på juleturen til Thüringen . Jeg rejser gerne med Vitus igen, når omstændighederne er blevet til det kan lade sig gøre uden for mange forholdsreglerMvh Henry Nielsen

John Kofoed
2021-09-22 10:32:10

Super

Det kan sku ikke blive meget bedre - generelt Super.

Birgith Lorentzen
2021-09-27 19:20:13

Så kom vi hjem efter en god 5 dages…

Så kom vi hjem efter en god 5 dages ferie på Bornholm. Det var en dejlig oplevelse lige fra start til slut. Venlige chauffør, og en skøn guide der var god til at fortælle på udflugterne, og ekstra tak til guiden Jane som flyttede turen til Christiansø, som ellers var aflyst på grund af blæst.

Mette Nørgaard
2019-12-12 17:44:28

Dejligt krydstogt på Mosel (julemarkeder)

Er lige kommet hjem fra 5 (3) dages julemarked krydstogt på skibet Leonora på Mosel floden. Dejligt krydstogt, hyggeligt og fint skib, godt personale, god rejseleder med stor viden om Tyskland og ikke mindst søde deltagere. Julemarkederne er små, men autentiske. Det kom nok bag på os, at busrejsen hver vej tog 15 timer, derfor skriver jeg 3 dage i parentes, men det var en fin bus, og der var pauser med passende mellemrum. Maden: morgenmad og frokost fin, middagen var som hovedregel ok,og der var altid valg mellem kød, fisk eller vegetar- det var et stort plus. Vi havde fravalgt drikkepakke.

Bente
2021-11-05 00:10:35

Fin rejse til Torremolinos i oktober

Fin rejse til Torremolinos i oktober. Godt hotel, rigtig interessante udflugter og formidabel rejseleder. Alt rosværdigt, også i en stadig coronatid.

Anne Bargfeldt
2020-09-24 10:18:33

Veltilrettelagt rundrejse.…

Som altid har Vitus leveret en veltilrettelagt rejse, denne gang til Portugal 10 dages rundrejse. en særdeles vidende og behjælpelig guide.

Bo Clausen
2020-04-03 20:37:53

En utrolig positiv oplevelse

En utrolig positiv oplevelse, skulle rejse til Rusland, blev ringet op af selskabet om at rejsen nok ikke blev til noget , grundet corona, blev tilbudt at rejse på et andet tidspunkt, eller få vores penge tilbage, vi valgte at få penge tilbage, de lovede at de ville komme efter påske, grundet arbejdspres. De kom 2 dage efter.Vi vil garanteret bruge dem igen, utrolig service i denne corona tid.Bo Clausen

Egon Andersen
2019-10-18 23:49:06

Det var en rigtig god og dejlig tur til…

Det var en rigtig god og dejlig tur til Rhinen kan kun anbefale Vitus Rejser

Peter Stenstrup Holm
2019-05-25 14:05:55

Netop hjemkommet fra tur til Kasakstan er jeg helt høj.

Netop hjemkommet fra tur til Kasakstan er jeg fyldt med lovord overfor både landet, det venlige og charmerende befolkning, men også overfor Vitus rejser, der havde arrangeret en super god tur, hvor alt klappede og kørte som smurt i olie. Rejseguiden var behagelig og meget vidende.Det var min første rejse med Vitus, men helt sikkert ikke den sidste.

FAQ for Vitus Rejser

Kan jeg finde en speciel priszone hos Vitus Rejser?

Ja, for at spare endnu mere på Vitus Rejser, skal du besøge vitus-rejser.dks særlige priszone. Kunder kan bruge Rabatkode til at købe kvalitetsvarer fra Vitus Rejser i denne særlige priszone. Vitus Rejser specialpriszone vil give kunderne en særlig overraskelse. Kom og køb den!

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Vitus Rejser?

Besøg Vitus Rejser, og du kan gennemse dens sider for at finde knappen Kontakt kundeservice. Kommuniker online med Vitus Rejser kundeservice via kontaktknappen. Du kan også vælge at kontakte Vitus Rejser via telefon, e-mail osv., hvis du føler, at onlinekommunikationen ikke er tydelig nok.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Vitus Rejser tilbud!

tilbudskod.com bruger cookies for at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores side. Hvis du fortsætter, antager tilbudskod.com, at du accepterer vores cookiepolitik.