tilbudskod.com
Hjem Alle Butikker Rejsekort Studierabat

Rejsekort Studierabat April 2024

Alle gyldige Rejsekort Kuponer og Rabatkode - op til 50% rabat i April 2024

Vi samlede alle Rejsekort Studierabat, der kan indløses i butikken, og nyd Rabatkupon og Kampagnekode, dagens højeste rabat: Spar op til 50% rabat!

3.6 / 60 stemmer
Bedøm det!

Indsend kupon til Rejsekort

Om Rejsekort Rabatkode & Kampagnekoder

Alle 8
Rabatkoder 0
Tilbud 8
Bedste rabat 50%

Dagens Top Rejsekort Kampagnekode og Tilbud

 • Rejsekort Studierabat
 • Nyd Erhverv Fra Kunende Ved Kun 50kr Hos Rejsekort
 • Nyd Personligt Så Lav Som 50kr Hos Rejsekort
 • Hos Rejsekort Får Studerende Lige Nu 15% Rabat På Alle Produkter
 • Få 40% Rabat På Dit Næste Køb
 • ALLE RABATTER
 • TILBUD
 • Rejsekort Studierabat

  Gyldig indtil 11-7-24
 • Nyd Erhverv Fra Kunende Ved Kun 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 19-4-24
 • Nyd Personligt Så Lav Som 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 20-4-24
 • Hos Rejsekort Får Studerende Lige Nu 15% Rabat På Alle Produkter

  Gyldig indtil 11-7-24
 • Få 40% Rabat På Dit Næste Køb

  Gyldig indtil 11-7-24
 • Spar 20% På Alt Med Rejsekort Rabatkode

  Gyldig indtil 11-7-24
 • 30% Rabat For Studerende Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 11-7-24
 • Rejsekort Eksklusivt Salg | Op Til 50% Rabat

  Gyldig indtil 11-7-24
 • Nyd Personligt Fra Kunende Ved Kun 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-4-24
 • Få Pendlerkort Billigt Til 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-4-24
 • Få Flex Fra 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-4-24
 • Tag Personligt Fraende Ved Kun 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-4-24
 • Tag Erhverv Så Lav Somende Ved Kun 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-4-24
 • Personligt Fra 50kr

  Gyldig indtil 6-4-24
 • Anonymt Start 70kr

  Gyldig indtil 5-4-24
 • Nyd Periodekort Så Lav Som 25kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 4-4-24
 • Erhverv Billigt Til 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 4-4-24
 • Tag Flex Til Kun 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 5-4-24
 • Tag Pendlerkort Startende Ved Kun 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 4-4-24
 • Tag Pendlerkort Til Kun 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 11-3-24
 • Iba 50kr Je Cena Za Personligt

  Gyldig indtil 12-3-24
 • Nyd Anonymt Fra Kunende Ved Kun 70kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 13-3-24
 • Tag Flex Billigt Til 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 11-3-24
 • Periodekort Fra 25kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-3-24
 • Flex Billigt Til 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-3-24
 • Nyd Erhverv Start 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 8-3-24
 • Tag Personligt Billigt Til 50kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 22-2-24
 • Få Priser Billigt Til 180kr Hos Rejsekort

  Gyldig indtil 22-2-24

Maria Langkjær Andersen
2020-02-26 08:43:02

Prisstigning uden varsel

Har lige opdaget, at mit pendlerkort er steget i pris... efter to måneder. Gad vide, hvorfor rejsekort ikke har oplyst mig om prisstigningen på mail eller lignende?

Tom Ewald Fantoni
2015-02-23 02:32:59

Godt og nemt at bruge.

Godt og nemt at bruge og så er der 20% rabat ved rejse udenfor myldertid og hele weekenden samt helligdage.

Camilla Elbæk Sørensen
2018-06-10 21:09:19

Problemer med selvbetjeningen?

Jeg bestilte et rejsekort d. 31.5.18. Dagen efter modtog jeg et link hvorigennem jeg kunne oprette en bruger til jeres selvbetjening. Det kunne jeg så bare ikke, da hjemmesiden meldte, at jeres selvbetjening var ved at blive opdateret. Jeg forsøgte igen i dag, d. 10.6.18, uden held - igen fordi selvbetjeningen tilsyneladende er ved at blive opdateret. Ved I hvornår det bliver muligt at tilgå jeres selvbetjening igen?

Hans
2019-10-15 15:24:41

Når det fortjenes

Når det fortjenes, skal der også gives ros. Jeg har tidligere skrevet en dårlig anmeldelse at brugerfladen som jeg syntes er bagud for sin tid.Men når man får en Rejsekort-medarbejder i røret, er der en forståelse og god dialog. Så fem stjerner for god personlig betjening, og løsning af problem.

Tine KC
2019-01-29 15:19:24

God kundeservice

Jeg står i en kneben situation med hensyn til at få bestilt mit Ungdomskort, således jeg kan starte på ny uddannelsesinstitution på mandag d.04.02. Tidligere har jeg brugt Ungdomskort med levering i DSB-app'en, men da jeg har skiftet campus kan det tilsyneladende kun leveres som et fysisk rejsekort. Bestillingen af Rejsekortet kunne ikke lade sig gøre, da jeg tidligere er oprettet uden NemID og endvidere har hemmelig adresse grundet min arbejdssituation. Fynbus ville ikke hjælpe med validering eller bestilling udenom systemet, men det ville David og Louise ved kundeservice hos Rejseskortet heldigvis. Stor tak til dem for, med stor tålmodighed og en god portion vilje, at løse mit problem. Virkelig kompetente medarbejde. Ros til dem.

Brian Erritsø Olsen
2013-12-29 08:34:21

Lidt knas med optankningen

Mit kort har fungeret upåklageligt.Har dog heller ikke oplevet tjekin og tjekud der ikke virkede endnu.Mine problemer har været optankningen via nettet. Nu har jeg 3 gange sat penge på, og timer senere gået ud og brugt mit kort. Dette burde gøre at pengene blev overført til mit rejsekort. Men AK NEJ.Eneste der virker for mig, er desværre at gå ned på nærmeste station og gøre det via rejsekortautomaten.Prispolitikken på hvordan prisen for de enkelte ture frem og tilbage fungere, virker lidt uoverskuelig.Idéen super nok, men knagme nogle problemer, som ikke rigtig bliver løst for brugerne.Ser frem til at kunne bruge mit kort i f.eks Aarhus hos Midttrafik. Kunne være praktisk.

Amanda Nilsson
2015-10-16 17:59:03

Overraskende god kundeservice oplevelse

Det er ingen overraskelse at Rejsekortet får dårlige anmeldelser, for der var været virkelig mange problemer, udfordringer, startvanskeligheder og mangler. Men her vil jeg dog godt lige slå et slag for en positiv oplevelse: Jeg glemte at tjekke ud i sidste uge. Jeg var på en ny strækning, det var mørkt, jeg var usikker på hvor jeg skulle af - i forvirringen glemte jeg at tjekke ud. Det sker desværre for mange. Men da jeg så kommer tilbage til en udtjekningsstander fire timer senere bliver jeg overrasket; den trækker 118 kroner, og ikke de 50 kroner man normalt får i bøde. Og det er selvfølgelig uforståeligt for mig. Så jeg kontakter kundeservice, forklarer situationen, og at det ikke helt giver mening at trække 118 kroner, fordi det ville have betydet jeg var rejst rundt på de samme to zoner i Silkeborg i fire timer - hvem gør det? Nå, men jeg får kort tid efter en nogenlunde forståelig forklaring pr mail og samtidig endnu en mail, hvor Rejsekortet overfører 94 kroner til min konto - selvom det jo var min fejl at jeg glemte at tjekke ud. Og det synes jeg egentlig er super pænt gjort. Bare fordi der er logik i at jeg ikke har rejst fire timer i de samme to zoner, er det jo ikke ensbetydende med jeg har krav på at få penge retur - men det fik jeg, og det synes jeg er flot. Så tak for det. Jeg tror Rejsekortet arbejder stødt henimod at blive en god virksomhed, der vil kunderne det bedre, end de ellers har oplevet.

Trine Skov
2014-04-10 12:51:11

jeg er glad for mit rejsekort

Jeg kan kun sige jeg er meget glad for mit rejsekort jeg har kun rendt ind i et problem en gang og det blev hurtigt løst med et opkald til rejsekortet.Jeg anbefaler rejsekortet til alle jeg kender og til de kunder der køber en kontant billet i min bus ( jeg er buschauffør).Det skal ikke misforstås sådan at jeg ikke selv bruger rejsekort for jeg bruger det meget, når jeg tager s-tog, metro og regionaltog/kystbanen og jeg har kun haft positive oplevelser med det, jeg kan ikke forstå at folk ikke er ok men et nyt billetsystem ( nå jo så er det ikke så nemt at snyde ) men ny it teknologi mobiler og andet hejs er ok, men en ny billetsystem istedet for et der så tussegammelt at man ikke laver maskinerne mere nej det er farligt come on folkens helt ærligt

Petru Dorin Epure
2020-05-13 11:32:25

Uvenlig kundeservice som grænser til det ubehagelige: de lader dig ikke tale ud og de lytter ikke efter, imens man heller ikke kan indtaste karakterer i deres ratingssystem efter samtaler

Vær ekstra opmærksom på, ved udskifning af bank eller kreditkort.Efter optankning, har jeg dobbelttjekket telefonisk dagen før rejsen for at sikre at der var dækning på rejsekortet, så får man alligevel tilsendt en faktura, 4 uger efter. Så tænker man, hvad er pointen i at tilbyde tank-op eller automatisk tank-op i 2020 når det ikke virker?Rejsekort.dk har pt. et utrolig indviklet sæt regler når det drejer sig om kreditkortskifte, ikrafttrædelse (de kalder den "registrering ") af tank-op-aftale (først efter 5 timer ved check-ind på stationer hhv. 24 timer i busser dog senest 30 dage), manglende reistrering af øjeblikkelige op-tankning, sletning af betalingsaftale (som ikke kan gøres via selvbetjeningen, men kun ved at kontakte Rejsecenter/salgssted), mange oplever også besvær ved udbetaling af saldoen på et spærret eller udløbet rejsekort, rejseoplysninger går kun 1 år tilbage uden mulighed for at se samtlige rejse på én enkelt side og undgår 117 scrollinger på undersider, og og og.... Men spændende hjemmeside.Rejsekort.dk får dog 3 stjerner for deres anstrængelse og smart måde at erstatte gamledags billetter.

Danny Hedegaard
2020-01-27 22:50:27

Fair og konstruktiv kundeservise hos Rejsekort

Jeg har bemærket omfanget af dårlige anmeldelser, af Rejsekort.Det er ikke mit ærinde, at opponere mod de anmeldelser som andre har skrevet.Men jeg føler anledning til, at skrive om min egen positive oplevelse, af den behandling jeg har fået af Rejsekort's kundeservice.Desværre har jeg glemt at chekke ud i et omfang, der har gjort mig til kandidat til at få mit kort spærret, og sat i karantæne i et år, før jeg igen ville kunne købe et rejsekort.Selvom Rejsekort allerede kunne have sat mig i karantæne, modtog jeg en mail, hvor man præciserede et behov for få opklaret mine seneste rejser, og hvor de bad om min medvirken til det.I en meget konstruktiv gensidig dialog, lykkedes det at få mig korrekt opdateret i systemet, og jeg kunne beholde mit Rejsekort.Efterfølgende har jeg taget mig sammen til, at få installeret Chekudvej på min telefon, og vil selvfølgelig bestræbe mig på, fremadrettet at blive bedre til at huske at chekke ud.Jeg har foreslået Rejsekortet, at de indfører dummebøder til sådan nogle kunder som mig, i stedet for karantæne og spærring af kort.Eller i det mindste, at man selv kunne vælge om man vil betale en dummebøde på eksempelvis 500 kr eller 1000 kr, eller komme i karantæne.Men det har de venligt svaret mig, at de ikke ønsker at indføre.Kan for eget vedkommende kun sige, at jeg er blevet overordentligt godt behandlet i en situation, som jeg selvforskyldt var havnet i.Venlig hilsenDanny Hedegaard

FAQ for Rejsekort

Har Rejsekort en særlig priszone?

Ja, Rejsekort udvælger regelmæssigt specielle produkter til salg i specialpriszonen. Kunder i denne særlige priszone kan modtage Rejsekort eksklusive Kampagnekode tilbud på specielle produkter. Gå ikke glip af Rejsekort særlige priszone!

Hvordan kontakter jeg kundeservice for Rejsekort?

Rejsekort har åbnet kundeservicekanalen for kunderne til at løse de problemer, kunderne ønsker at konsultere. Kontakt kundeservice-knappen er på Rejsekorts side, find den. Rejsekorts kundeservice er online for at hjælpe dig med at løse problemer rettidigt.

Lignende Onlinebutikker Med Rabatkoder

Tilmeld nyhedsbrev

Abonner og få det seneste Rejsekort tilbud!

Vi antager, at du accepterer cookiepolitikken, hvis du fortsætter.